Er det rigtigt, at træneren ikke behøver at være til stede?

Med separationsangst kan al træning gøres online. Faktisk kan det komplicere træningen at træneren er til stede. Vi er derfor med på afstand (online).


Hvilket udstyr skal jeg bruge?

Til vores ugentlige video møde skal du bruge en bærbar computer eller en laptop samt din telefon. Når du begynder at kan gå uden for døren, kan du med fordel bruge et video kamera.


Hvorfor kan jeg ikke lade min hund være alene hjemme, når vi ikke træner?

Det er oftest den sværeste del ved alene hjemme træning ikke at efterlade hunden alene hjemme. På en eller anden måde lykkedes det for de fleste som laver træningen at finde en eller flere løsninger. Og de finder ikke bare løsninger men bliver også eksperter på det område. Vi kan ikke overbevise din hund om at det er trygt at være alene, hvis hunden bliver ved med at blive ladt alene og oplever angst. Hver gang du efterlader din hund alene underminerer du den fremgang du har haft i træningen og det bliver sværere for din hund.


Er det rigtigt at angstdæmpende medicin kan hjælpe i træningen?

Lige som mennsker kan hunde lide af angst i visse situationer og angstdæmpende medicin vil have en betydelig effekt i forbindelse med alene hjemme træningen. Medicinen kan ikke stå alene ...


Hvor lang tid vil det tage for min hund at være ok med at være alene?

Det er individuelt fra hund til hund. Vi kan kun lave træningen efter det hunden kan håndtere uden at føle angst. Det handler om at få ændret følelsen angst, hvilket kræver tid, tålmodighed og engagement. Vores job er at gøre processen så smidig og opnåelig som muligt.


Kan I garantere et resultat?

Der er ingen garanti når det handler om ændring af adfærd. Men metoden som vi bruger er baseret på videnskaben om hvordan vi kan ændre på en hunds følelser og det har hjulpet så mange hunde af forskellige alder og racer​.

Et 6 eller 8 ugers program løser ikke nødvendigvis alene hjemmet problemet, men du vil komme godt i gang og få værktøjer og viden til at kunne fortsætte træningen på egen hånd eller med tilkøb af yderligere uger.